Tak, tårn

Om oss

Veflingstad gård i Stange eies og drives av Aksel og Alfhild Melbye sammen med tre innleide medarbeidere. Vi driver økologisk landbruk, med melk, potet og grønnsaker. Vi har 30 kuer som blir melket hver dag, samt egen storokse, mange kalver og en katt. Vi bor her sammen med bestemor Nora og tre barn. Les mer om gårdens historie.

Vårt håp for andelslandbruket her på gården, er at det blir et godt fellesskap rundt det som dyrkes, de ulike aktivitetene gjennom året, og ikke minst høstingen av alle sortene. Vi vil gjerne at dere kommer og ringer på døra (i det hvite huset) hvis dere lurer på noe og ikke finner oss ute. Vi er der for dere, akkurat som dere er der for oss. Vi håper å bli på hils med alle dere andelseiere, og at dere kanskje blir kjent med hverandre. For andelslandbruk handler ikke kun om å plukke gulrøtter opp av jorda, men mye mer. Hvis man vil.

Det vi vil, er å drive økologisk landbruk der andelshaverne på gården er med og bestemmer. Vi legger vekt på å være lydhøre overfor ønskene deres og legger opp til god dialog om hva som skal dyrkes. Likeledes er vi takknemlige for andre innspill, enten det gjelder arrangementer, felles høsting eller hva det kan være. Ikke nøl med å ta kontakt!