Hender som plukker grønn salat.

Kjøp en andel

Bli andelseier på Veflingstad gård i Stange, så kan du hente frisk, usprøytet mat rett fra jorda hele sommeren og høsten. I tillegg får du jordnære opplevelser, fellesskap, og vissheten om at du gjør noe bra for miljøet og egen helse.

HVA KOSTER DET?
Prisen for en andel er kroner 2.500,- per person (inklusiv 15% MVA). Familiens barn/unge under 18 år betaler ingenting, men er selvsagt velkommen til å være med på aktivitetene og høstingen på gården. En andel varer for ett (1) kalenderår av gangen. Kjøper du andel i 2019, varer den til og med 31. desember 2019.

HVORDAN BETALER JEG?
Kjøp av andel skjer ved innbetaling til kontonummer 1254.62.09197. Husk å merke innbetalingen med navnet ditt. I tillegg trenger vi kontaktopplysningene dine for å kunne sende deg informasjon. Fyll inn feltene nedenfor og trykk «Send» eller Kontakt oss. Når du har betalt, er du en del av andelslandbruket på Veflingstad gård for inneværende kalenderår.

HVA FÅR DU?
Kjøper du en andel, har du rett til å høste det du trenger av det vi dyrker. Du får tilgang til et bredt utvalg av kortreist sesongmat helt fra Sankthans-tider, da tidlig-potetene og salaten er klar, og frem til jul da de siste rotgrønnsakene og persillen har holdt det gående hele høsten. Du får også mulighet til å følge livets gang fra frø, planter og stiklinger til frodig, spiselig sluttprodukt. Å være med på såing, planting, luking og plukking kan være en engasjerende og morsom aktivitet for alle i familien, og et sunt, jordnært avbrekk fra en ellers digitalt preget hverdag.

HVA KREVES DET AV DEG?
Det er ingen plikter forbundet med å eie en andel på Veflingstad gård. Vår måte å drive andelslandbruk på, innebærer at vi gjør grovjobben med såing/planting, luking og vanning, mens du kommer og plukker det du ønsker når det passer deg. Det eneste vi oppfordrer til, er at du følger med på epost og sosiale medier for viktig informasjon om når de ulike sortene er modne og klare til å høstes. Mer detaljert informasjon om selvhøsting, kan du finne her.

PS! Alle er hjertelig velkommen til å delta i alle prosesser som såing, planting, luking m.m. Følg med på Facebook eller ta kontakt for mer informasjon.