Rødbeter i kurv.

Dette dyrker vi

Poteter allerede i midten av juli, de mest brukte rotgrønnsakene og rundt 20 andre grønnsakssorter og urter er det vi dyrker. Som andelshaver på Veflingstad gård i Stange kan du forsyne deg av alt sammen!

Alt som kan dyrkes økologisk og vil trives under de forholdene vi har på flatbygdene her i Stange, er aktuelt å sette i jorda på Veflingstad gård. Vi ønsker at andelshaverne er med og bestemmer hva som skal dyrkes etter hvert, så nøl ikke med å foreslå og ønske deg flere sorter enn dem vi har foreløpig. Vi satser på et bredt og allsidig sortiment, men vi må ta hensyn til jordsmonn, vanntilførsel, varme/kulde og lignende.

Sortene vi dyrker inkluderer poteter, rotgrønnsaker, løk, mange varianter av kål, urter og andre grønnsaker som vi vet mange ønsker å høste. Vi har også plantet solbærbusker og bringebærbusker.

Her er det garantert mye du har smakt fra før, og kanskje en sort eller to som er ny for deg. Vi håper utvalget vil inspirere til sunne, smaksrike måltider i både tradisjonell og dagsaktuell stil.